Persoonlijk

Begonnen als fysiotherapeut in zowel de eerstelijns praktijk en het ziekenhuis ben ik sinds 2004 gespecialiseerd als bedrijfsfysiotherapeut. Ik ben er namelijk van overtuigd dat preventie, zowel fysiek als mentaal, een belangrijke factor is in het voorkomen van lichamelijke klachten en dat dit bijdraagt aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers. 

De afgelopen jaren heb ik mijn expertise mogen inzetten in veel verschillende werkomgevingen. Van zorginstellingen tot kantoren en productiebedrijven. Een greep uit huidige en vorige opdrachtgevers: Nationale Politie, RST Rotterdam, Rijkswaterstaat/ILenT/KNMI, NS, Nedtrain, ProRail, AkzoNobel, Grundfos, Royal Flora Holland, OLVG, Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, Haaglanden Medisch Centrum (HMC), Rensa, Koninklijke Bibliotheek, Albeda college en diverse gemeentes. Met veel plezier zet ik mij in en heb ik mij bij deze organisaties ingezet om een bijdrage te leveren aan een gezonde werkomgeving.

 

Professioneel en deskundig

WorkPhysion is uw specialist op het gebied van fysieke belasting, preventie, werkplekonderzoek, ergonomie en duurzame inzetbaarheid. De activiteiten van WorkPhysion zijn gericht op het voorkomen van fysieke klachten en verzuim van medewerkers bij bedrijven en instellingen. Wanneer medewerkers al klachten hebben dan vindt begeleiding plaats voor een optimaal herstel en werkhervatting. WorkPhysion werkt samen in een netwerk van diverse ervaren en gecertificeerde professionals.

 

Op naar een gezonde werkomgeving met tevreden en productieve werknemers!